Geen betere manier om terug te blikken op een jaar dan met foto’s. Dit was voor ons 2018.

Wat zullen jullie je altijd herinneringen aan 2018?

Januari

Mona werd gedoopt, Mona en Ozzy waren dikke vrienden en ons mama kwam naar huis van het ziekenhuis voor de babyborrel van het zoontje van mijn broer en schoonzus.

Februari

Hoera voor zondagsbrunchen met vrienden. En oh ja en er was een positieve zwangerschapstest.

Maart

De eerste controle en beelden van de baby bij de gynaecoloog. Het was nog iets te vroeg om het aan te kondigen op het wereld wijde web. Maar de dichte familie en vrienden mochten het al weten. En sneeuw, dat was er ook.

April

We gingen op weekend naar Center Parcs en naar de Ardennen met twee bevriende koppels. Onze kindjes zijn allemaal van de maand mei en we waren op dat moment ook alledrie terug zwanger. De sneeuw van vorige maand waren we al vergeten want het werd al snel warm. Ik ging op vrijgezellenweekend voor de trouw van één van mijn beste vriendinnen en we maakten de zwangerschap bekend. Drukke maand 🙂

Mei

Mona werd twee en dat vierden we met een circusfeestje. We gingen op weekend naar Mechelen en genoten van het warme weer in de tuin. En we vertelden jullie dat wij een zoontje verwachtte.

Juni

We gingen op weekend naar Landal in Zeeland en ik deed de ceremonie op het huwelijk van onze vrienden. Oma mocht na anderhalf jaar ziekenhuis naar huis. We gingen op vakantie naar Italië en namen plots afscheid van Ozzy.

Juli

Mijn buikje groeide verder, we genoten van de zomer in eigen tuin. Ik kreeg zo stilaan door dat het ‘nen hete’ zomer zou gaan worden.

Augustus

We zochten verkoeling aan zee en startte met potjestraining. En ik kreeg de diagnose van zwangerschapsdiabetes. En Mona had haar genoeg voor twee staartjes.

September

We gingen voor de laatste keer op weekend met zijn drietjes en het aftellen naar baby twee kon nu echt wel beginnen.

Oktober

Oscar werd geboren, drie dagen na de uitgerekende datum. Ik kon al snel een eerste lachje vastleggen. En toen waren we met vier.

November

Een maand van herfstwandelingen, shoppen, koekjes bakken en heel veel liefde.

December

Oscar gaf zijn eerste feestje en ontmoette Sinterklaas. We gingen voor het eerst op weekend mer vier naar Landal Hoog Vaals. Het was de maand van de tractorparade, kerstmis en heel veel gezelligheid.

Processed with VSCO with hb1 preset