Het is weer tijd voor onze maandelijkse date night. Mijn man en ik vinden dat maandelijks uitje echt belangrijk. Even een moment onder ons twee. Dagen en weken vliegen voorbij. En er gaat veel aandacht uit naar Mona. Geheel terecht is dat. Maar af en toe even gewoon terug man en vrouw zijn kan deugd doen. En dan praten we nog bijna de hele avond over Mona.

Deze maand trokken we naar privé sauna Zensation.

Ik ben fan van sauna’s. Enfin, wellness eigenlijk. Sauna, stoomcabine, jacuzzi, zwembad, bubbels en hapjes. Als ik maar eens even niets hoef te doen vind ik het helemaal prima. Maar dat doe ik liefst van al privé. Niet omdat ik preuts ben, dat is wat verdwenen met de bevalling. Maar om volop te genieten ben ik liever niet omringd door naakte, wildvreemde, mensen.

Helemaal Zen bij Zensation

Waarom? Omdat het lekker kortbij is. Op wandelafstand zelfs en het is er gewoon fijn. Zensation beschikt over 3 units die je privé kan huren. Elke unit heeft zijn eigen sfeer en indeling. Maar ze zijn elk voorzien van een zwembad, jacuzzi, sauna, stoombad, relax ruimte, …

Wij kozen voor 2 uurtje in unit 3. Bij mooi weer (als in: geen regen) is dat de beste unit. De jacuzzi staat buiten op het dak. Heerlijk!

Zensation

Heerlijk buiten zwemmen.

Aanrader?

Absoluut! Zeker als je, net als ons, graag gaat relaxen. Het is een prima locatie voor een date night. Je bent even onder elkaar, tijd voor wat aandacht voor elkaar en om wat bij te praten. Nog een voordeel is dat het geen uren in beslag hoeft te nemen. Met twee uurtje kom je herboren buiten. Totaal zen. Opnieuw helemaal klaar om de drukte van het gezinsleven te trotseren. En om stiekem af te tellen naar de volgende date night.

En ook wel een beetje om te dromen over “had je 10 miljoen, wat zou jij dan doen?” Een badkamer zoals unit 3 bouwen misschien… ?

Ook zin gekregen in een date night @ Zensation?

Reserveer dan jullie privé sauna arrangement snel. Want de eerste 20 die bij hun boeking ‘Annelies beleeft’ vermelden krijgen een fles bubbels en hapjes!
Opgelet, wel ‘Annelies beleeft’ duidelijk vermelden bij je reservatie (zowel online of telefonisch) en jullie bezoek moet plaatsvinden in de maanden mei, juni of juli van 2017.

Have fun!

bubbels

Bubbels in de jacuzzi op het dak. Ik heb al slechtere avonden gehad.