Date night, je voorziet opvang voor je kind(eren) om een quality momentje met je partner te hebben. Wij doen dat regelmatig. Omdat ik vind dat het moet kunnen en omdat het nodig is. We leven aan een rotvaart. Full time werken, het huishouden, hobby’s, sociale verplichtingen. En hup, de week is weer om. Af en toe eens op de rem gaan stem om enkele uren met z’n tweetjes door te brengen kan fijn zijn. Dus wij lassen minstens 1 keer per maand een date night in. En op mijn blog kunnen jullie vanaf nu een verslag van die date night vinden (niet van alles natuurlijk). Het kan jullie maar inspireren.

Maar dat het niet telkens heel uitgebreid moet zijn, bewijst onze last date night. Voor Mona er was gingen wij erg vaak naar de bioscoop. Vaak als in een 2-tal keer per maand. Vaak dus. Maar met Mona is er minder tijd en spontaniteit voor een filmavondje. En dat is niet erg. Maar we gaan nog wel altijd graag naar de film. In februari kozen we dus voor een gezellig avondje film in Kinepolis Antwerpen. Gewoon film. Geen etentje of drinks voor of na de film (dat komt misschien ook wel door die verdomde Tournée Minérale).

Lala Land, cosy seating en (te) veel snoep

We (lees: ik) kozen voor de film “La la land” met Cosy seating. Wat een concept! Aangename zetels waarin je lekker kort bij elkaar kan kruipen op de beste plaatsen in de zaal. Kapstokje voor mijn jas, haakje voor mijn handtas en langs beide kanten een tafeltje voor mijn drankje en popcorn (en snoepjes en M&M’s #sorrynotsorry). Een bomvolle zaal maar toch het gevoel van privacy. En je deelt ook geen armleuning met een vreemde, ook aangenaam.

We zijn hooguit 3 uurtjes van huis geweest. Maar het was ruim voldoende om samen te genieten van een fijne filmavond en een beetje romantiek.

Hou de blog in de gaten, want ik mag enkele date night’s @ the movies wegschenken!