Een mama-Mona weekend, het stond al eventjes op mijn verlanglijstje. Sinds de komst van Oscar moest ze ons delen met haar broer. Niet dat ze daar ooit een punt van heeft gemaakt, integendeel. Wie het luidste roept, krijgt vaak de meeste aandacht. En Oscar kan luid roepen. En wanneer Oscar mij zo veel en zo hard nodig had, was papa er voor Mona.

Ik wou heel graag nog eens wat exclusieve tijd doorbrengen met mijn dochter. En ook voor onze mannen zou het goed zijn om eens wat extra tijd met elkaar door te brengen. We planden een mama-dochter en een papa-zoon weekend in. De kindjes mochten zelf kiezen waar naartoe. Zij kozen voor Mexico of Center Parcs. Spoiler: het werd het laatste.

Mama en Mona naar Center het Parcs Heijderbos

Mona en ik logeerden in onze VIP cottage in Center Parcs Heijderbos. Een fijne cottage voor twee personen. Een gezellige zithoek, ruime slaapkamer met één groot bed en een grote badkamer met inloopdouche, bubbelbad en sauna.

Uitslapen en veel tetteren

Ik heb zo enorm had genoten van dat weekend met mijn meisje. We sliepen heerlijk uit – 9 uur is echt uitslapen – en ontbeden samen. Handig als dat ontbijt ’s morgens aan je cottage wordt geleverd. We gingen zwemmen, bowlen, pony rijden, naar de jungle dôme, lachen met de Orry & friends show en pannenkoeken eten. We hebben veel gepraat, geknuffeld en gelachen. En ons af en toe eens afgevraagd hoe het bij de jongens zou zijn. Want Mona, die miste haar broertje toch wel een beetje.

Papa en Oscar naar Center Parcs het Meerdal

De jongens gingen ook naar Center Parcs, maar dan het Meerdal. Wat ze daar gedaan hebben, heb ik ook maar van horen zeggen. We waren er natuurlijk niet bij. Maar aan de foto’s en filmpjes te zien deden die zowat hetzelfde als wij. Ze hebben daar alleen wat minder lang geslapen.

Een aanrader?

Is dat nu tof zo apart op weekend gaan? Ik vind het echt een enorme aanrader. Center Parcs is de perfecte locatie om zoiets te doen. Speeltuinen, kinderanimatie, een zwembad, … je hebt er niets te kort. De jongens hadden een top weekend samen, Mona en ik hebben er enorm had van genoten. Gewoon eens kunnen babbelen met haar zonder om de drie seconden onderbroken te worden was eigenlijk enorm fijn. We gaan dat nog doen! Maar nu eerst een mama-Oscar en papa-Mona weekendje inplannen.

Nog meer Center Parcs inspiratie? Lees dan zeker hier verder.