gezinenwerk

Ik ben Annelies

Welkom bij Annelies beleeft.

Ik ben Annelies, getrouwd met mijn persoonlijk chefkok Wesley en mama van wervelwind Mona en cycloon Oscar.

Op de blog deel ik mijn leven als mama van twee. The good, the bad and the ugly. Altijd eerlijk, recht uit het hart met een portie humor en zelfrelativering.

En soms ook wat drama.

Groetjes, Annelies

5jaar

Waarom Annelies beleeft

Annelies beleeft is mijn persoonlijke blog waarmee ik ben gestart in 2015.  Ik ben geboren in 1986 en de snelle tellers weten dat ik een 30 something ben. In 2006 heb ik mijn huidige man leren kennen. Ondertussen zijn we getrouwd, wonen we in Heist-op-den-Berg en zijn we de ouders van een dochter Mona en een zoontje Oscar. 

De blog is ontstaan vanuit de passie om te schrijven, het vertellen en delen van verhalen. Een hobby die wat uit de hand is gelopen maar eentje die telt als mijn derde kindje. 

 

Ik ben gelukkig. Meestal enthousiast en mijn glas is altijd halfvol (tenzij het gin tonic is). Ik ben een tikkeltje naïef en een beetje ongeduldig. 

Wil je meer weten over me? Lees dan zeker mijn blogs, volg me op Facebook en Instagram en daar ga je al heel veel te weten komen. Of je kan natuurlijk altijd een berichtje sturen met je vragen

IMG_2882

Wat kan je hier verwachten?

Mijn verhalen zijn altijd eerlijk. En met die eerlijkheid (en de nodige dosis humor) wil ik graag andere mama’s inspireren, een soort (h) erkenning geven. 

Ik schrijf graag en veel over het moederschap. Van veranderingen die een baby met zich meebrengen over de verliefdheid maar ook de slapeloze nachten. Over de moeilijkheden met de borstvoeding tot handige lijstjes om je bagage voor het moederhuis in te pakken.

Naast mama verhalen blijf ik een passie voor reizen hebben. De afgelopen jaren ontdekten we al enkele prachtige plekjes op deze aardbol. 
Als gezin blijven we met z’n vieren reizen.  
Al ziet dat er een tikkeltje anders uit dan in het pré-baby tijdperk. Een daguitstap, een weekendje weg of een reis. Ik plan de agenda graag vol.  Je gaat hier dus veel gezinsvriendelijke reisinspiratie vinden. 

Ik heb geen zittend gat. Wanneer ik niet aan het moederen, werken, bloggen, eten of reizen ben, dan ben op meestal op de loop of lig ik op mijn yoga mat. Voor een sportieve sjot onder je kont ben je hier dus ook op de juiste plek. 

Maar ik sta intussen ook bekend om mijn evenwicht. Niet fysiek, want op die yoga mat val ik nog steeds omver. Wel een soort evenwichtig leven. Denk ik. Je gaat hier dus ook af en toe een (dessert) receptje zien passeren. 

Contact

Kom me gerust volgen op Instagram, Facebook of stuur een berichtje naar annelies@anneliesbeleeft.be

Wil je samenwerken? Neem dan hier een kijkje: Samenwerken?