Samenwerken

Waarom Annelies beleeft

Annelies beleeft is een blog van Annelies Vervoort, ik dus. Ik ben geboren in 1986 en de snelle tellers weten dat ik een 30 something ben. In 2006 heb ik mijn huidige man leren kennen. We zijn gaan samenwonen in Heist op den Berg, adopteerden onze mops Ozzy en in juni 2015 zijn we getrouwd. Enkele maanden na dat huwelijk was ik zwanger en in mei 2016 is Mona geboren. Bloggen is een hobby. Mijn centen verdien ik als account manager bij Intracto.

Ik hou van het leven. Genieten, ontdekken, leven en beleven. Samen met mijn man heb ik een passie voor reizen ontdekt. We hebben al enkele mooie plekjes op deze aardbol mogen verkennen, maar er staan er nog minstens even veel op onze bucketlist. En daar heeft de komst van Mona niets aan veranderd, integendeel.

Ik ben gelukkig. Meestal enthousiast en mijn glas is altijd halfvol (tenzij het gin tonic is). Ik ben een tikkeltje naïef en een beetje ongeduldig. Sociaal en erg nieuwsgierig.

Wil je meer weten over me? Lees dan zeker mijn blogs, volg me op Facebook en Instagram en daar ga je al heel veel te weten komen. Of je kan natuurlijk altijd een berichtje sturen met je vragen.

Inhoud

Mijn verhalen zijn altijd eerlijk. En met die eerlijkheid (en de nodige dosis humor) wil ik graag andere mama’s inspireren. We zitten immers allemaal op dezelfde rollercoaster en elkaar helpen door een herkenbaar verhaal te bieden kan soms echt deugd doen.

Ik schrijf graag en veel over het moederschap. Van veranderingen die een baby met zich meebrengen over de verliefdheid maar ook de slapeloze nachten. Over de moeilijkheden met de borstvoeding tot handige lijstjes om je bagage voor het moederhuis in te pakken.

Naast mama verhalen blijf ik een enorme passie voor reizen hebben. De afgelopen jaren hebben we een roadtrip langs de Westkust en Florida gedaan. Een rondreis in Zuid-Afrika en Thailand. En in Europa is Ibiza mijn absolute favoriet. Als gezin gaan we met z’n drietjes blijven reizen. Al zal het programma hier en daar wat aangepast worden.

Enkele cijfers:

Sinds 2016 groeit mijn blog elke week en bereik ik steeds meer jonge of nieuwe mama’s met mijn verhalen. Elk verhaal vindt zijn weg richting het wereldwijde web door verspreiding op sociale media. Ik ben actief op verschillende kanalen en heb een bereik van:

Website: +9.000 unieke bezoekers per maand op anneliesbeleeft.be
Facebook: +3.000 volgers op Facebook met een bereik van +40.000
Instagram: +2.600 volgers op Instagram

Partnerships

Voor leuke partnerships of samenwerken staat Annelies beleeft open, op voorwaarde dat het past binnen de stijl van mijn blog. Dat het mama’s en gezinnen op een leuke manier iets kan bijbrengen. Ik denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Test & review van een product, activiteit of een dienst
  • Reisverslagen (op familie maat)
  • Leuke wedstrijden
  • Sponsoring van content
  • Merk ambassadeur

Heb jij een product, activiteit of dienst waarmee je je richt op (toekomstige) mama’s en gezinnen, dan ga ik graag met jou op zoek naar een leuke manier om jou verhaal te integreren op Annelies beleeft.

Contact

Voor meer info omtrent de partnership mogelijkheden kan je mij vrijblijvend contacteren:
annelies@anneliesbeleeft.be 

Samenwerkingen

In het verleden werkte Annelies beleeft reeds samen met: