Zoals je kan lezen op mijn blog hebben we in 2009 een roadtrip langs de Amerikaanse Westkust gedaan. Maar het verliep niet allemaal even super. Er zijn een aantal zaken die wat tegenvielen of die we anders en beter hadden moeten voorbereiden. Misschien krijgen we over enkele jaren nog eens een tweede kans, wie weet.

Als ik het had geweten…

…had ik stevige wandelschoenen gekocht. Door Canyons wandelen op slippers (en met een ijsje) is niet alleen ongemakkelijk maar ook niet zo heel veilig.

…had ik geen slaatje besteld bij Wendy’s. Het was echt niet zo lekker als de foto deed vermoeden.

…had ik me iets minder verheugd op LA. De glitter en glamour die ik in mijn hoofd had bleek in werkelijk redelijk teleurstellend te zijn.

…had ik mijn man verboden zijn fototoestel mee te nemen naar de zonsondergang in de Grand Canyon. Dan hadden we romantisch samen kunnen kijken in plaats van hij door zijn lens en ik alleen, bibberend, op een rots.

…hadden we ons goed voorbereid en waren we door de Narrows gehiked. Dat kon écht niet op slippers.

…hadden we hier en daar een nachtje langer gebleven om iets meer tijd door te brengen in de parken.

… had ik misschien toch deftig moeten gokken in plaats van met de paardjes te spelen in Las Vegas.

…had ik iets minder chocolade desserts moeten eten. Want die zijn er wel even blijven aanplakken. Hoewel, het was het waard.

Ooit doen we het opnieuw en dan doen we het nog nét iets beter. Benieuwd naar de dingen die wél top waren, lees dan ook deze blog even.


Booking.com