Ik geloof niet dat ik jullie deze foto’s al heb getoond. Hier en daar zijn ze wel eens bij een blog verschenen maar de reportage had ik nog nooit gepost.

Mona is geboren op woensdag 11 mei 2016. Op mijn uitgerekende dag. We zijn thuis gekomen op zondag 15 mei en het weekend nadien stond de fotograaf al bij ons voor Mona haar eerste fotoshoot. Als fotograaf kozen we Philipe Valerio. Hij heeft onze verlovingsfoto’s, onze huwelijksfoto’s en mijn zwangershapsshoot voor zijn rekening genomen. De babyfoto’s waren dan een logische, volgende stap. Hoewel hij vooral gespecialiseerd is in huwelijksfotografie zijn we super tevreden met de resultaten. En vooral met zijn geduld. Want ik zeg het je, een pasgeboren baby fotograferen is echt niet zo makkelijk als het lijkt. Ik had, uiteraard, een Pintrest bord samengesteld met foto’s die ik graag wilde hebben. Dat het niet helemaal Pintrest perfect verlopen is, hoef ik je waarschijnlijk niet te vertellen.

Binnenkort vieren we haar eerste verjaardag. Ik voel een nieuwe fotoshoot aankomen. Mijn Pintrest bord is alvast aangemaakt.

Benieuwd naar Mona haar eerste fotoshoot? Je kan alle foto’s hier vinden.

PS: Vergeet mijn pagina niet te liken, nu je er toch bent 🙂