Een idee waar ik lang heb over getwijfeld, foto’s van de zwangere buik, of niet. In het begin van de zwangerschap leek me dat een super idee. Ik weet niet of er nog een kindje gaat komen, dus wou ik toch graag een mooie herinnering aan deze zwangerschap onder de vorm van foto’s. Maar naarmate de zwangerschap vorderde, de buik (en andere delen) alleen maar dikker werden, begon ik toch te twijfelen.

Laat ons zeggen dat ik me deze periode niet super zelfzeker voel. Maar onder impuls van manlief heb ik dan toch maar doorgezet en de shoot geboekt. Al denk ik wel dat hij er wat spijt van heeft gehad. Een jurkje vinden waarin ik me nog oké voelde wat geen evidentie. Daar is redelijk wat drama, incl. tranen, bij komen kijken. Gelukkig heb ik een geduldige man. Dank je wel lieve schat…

Ik ben blij dat we de foto’s hebben. Het is weer een mooie herinneringen om later nog eens naar terug te kijken. De fotograaf is trouwens een aanrader. Hij heeft onze verlovingsshoot en trouwfoto’s ook voor zijn rekening genomen. Binnenkort de grootste uitdaging, foto’s van de baby!

Fotograaf: Philipe Valerio http://philipevalerio.eu/ 

Meer foto’s, klik hier.

shoot1Shoot2