In december hadden we tickets voor de Samson & Marie Kersthow in Plopsaland De Panne. Voor is dat een ritje van twee uur. Vier uur op een dag in de auto, daar hadden we niet zo super veel zin in, dus besloten we een nachtje te gaan overnachtingen in De Panne, Hotel Continental.

Ligging

Hotel Continental ligt in het centrum van De Panne. Je moet maar even de straat oversteken en je staat op het strand. De kan met de tram makkelijk naar Plopsaland, met de auto is het een 7min rijden.

Het hotel

Hotel Continental is echt een prachtig gebouw en heel mooi ingericht. Wij verbleven in een familiekamer. Hier is een aparte slaapkamer met stapelbed voor de kinderen, love it! De kindjes blij met hun stapelbed, wij blij dat we vanuit ons bed nog eens naar den Titanic konden kijken – ze speelden niets anders die avond.

’s Ochtend is er een zeer ruim ontbijt, de perfecte basis om De Panne te ontdekken.

Een aanrader?

Als je richting De Panne wil afzakken en je bent op zoek naar een fijne, gezinsvriendelijke, plek om te logeren, zet Hotel Continental dan zeker op je lijstje. Wij waren er nu vooral omdat we een dagje Plopsaland hadden voorzien, maar we komen zeker nog eens terug om De Panne wat verder te ontdekken.

Nog reisinspiratie? Lees dan hier verder.