Een zwangerschapsfotoshoot: vele vrouwen zegt het niets, voor andere is het een must. Wij hebben hier een soort “huisfotograaf” die de grote momenten telkens heeft vastgelegd. Hij fotografeerde onze verloving, ons huwelijk, zwangerschap en newborn van Mona en ook van deze zwangerschap wou ik toch enkele mooie foto’s ter herinnering. Op een goeie 36 weken was het zover en kwam hij bij ons thuis langs voor een fotoshoot.

Ik deed op voorhand een beetje research naar enkele leuke settings maar eigenlijk wou ik het allemaal zo natuurlijk mogelijk. Ik wou ook Mona graag mee betrekken bij de foto’s en een peuter commandeer je nu eenmaal niet in een bepaalde setting. En dan is het extra leuk dat het gewoon kan doorgaan bij je thuis met iemand die kent. Ik ben zo blij met de resultaten dat ik ze heel erg graag met jullie hier wil delen.

Credits (niet gesponsord, gewoon oprecht aan te raden) zijn voor fotograaf Philipe Valerio. De foto’s van de zwangerschap van Mona staan trouwens ook nog op de blog. De outfits shopte ik bij Tutti e Due.

 

zwangershapsfotoshoot zwangershapsfotoshoot zwangershapsfotoshoot zwangershapsfotoshoot zwangershapsfotoshoot zwangershapsfotoshoot zwangershapsfotoshoot zwangershapsfotoshoot zwangershapsfotoshoot zwangershapsfotoshoot zwangershapsfotoshoot zwangershapsfotoshoot zwangershapsfotoshoot zwangershapsfotoshoot zwangershapsfotoshoot zwangershapsfotoshoot zwangershapsfotoshoot zwangershapsfotoshoot zwangershapsfotoshoot zwangershapsfotoshoot zwangershapsfotoshoot zwangershapsfotoshoot zwangershapsfotoshoot zwangershapsfotoshoot zwangershapsfotoshoot zwangershapsfotoshoot zwangershapsfotoshootzwangershapsfotoshoot