Mijn man en ik, wij zijn graag buiten. Oke, als het regent dat het giet of barkoud is verkiezen wij ook de warme zetel. Maar anders trekken wij graag naar buiten. En dat is alleen meer versterkt sinds Mona er is.

Wat moet je doen met Paasmaandag?

We hadden geen familiefeesten op het programma staan. De winkels waren gesloten en het weer was oké. Niet schitterend, beetje koud en wisselvallig. Maar oké.

En dan dacht ik aan iets wat ik eigenlijk al jaren wil doen maar er altijd te laat aan denk: wandelen tussen de bloesems in Haspengouw. Manlief vond dat een prima idee en hop, we waren (weer) weg.

Baby drinken

Van wandelen krijg je dorst hé Mona

Wandelen in Borgloon

We reden naar Borgloon. Een gezellig dorpje waar we Mona in een plaatselijke cafétje eerst haar fruitpap gaven. Helemaal klaar voor de grote wandeling vertrokken we vol goede moed. Om 15min. later op ons vertrekpunt te staan. Hm, dat klopte niet.

Een stop in het toeristisch centrum leerde ons dat we ergens een pijl verkeerd hadden gelezen. Enfin, ik. Maar de route was wel niet buggy toegankelijk. Dat zullen we nog wel eens zien.

De persoon die heeft beslist dat er geen buggy’s kunnen rijden heeft duidelijk nog nooit met eentje gereden. Oke, er zijn enkele hindernissen. Maar als je met twee bent zijn die vrij makkelijk te nemen.

Haspengouw

Wat een mooie streek

Het was er echt heerlijk wandelen. Vergezichten, af en toe kwam het zonnetje erdoor, hier en daar een kunstwerk. De bloesems zijn echt prachtig.

En als je onderweg de stem herkent van de band die op je huwelijk is komen spelen, dan was de dag gewoon perfect.

Reading between the lines

Reading between the lines Borgloon

Bloesems