Toen mijn man de dodentocht aan het wandelen was (of toch een stukje ervan) had ik mijzelf in de zetel geploft bij ‘Verliefd op Ibiza.’ Het weer zit niet mee en dat was de ideale manier om even te ontsnappen naar een van mijn favoriete vakantiebestemmingen. Ibiza hangt voor mij voor altijd samen met ons huwelijk in 2015.

Onze grote huwelijksreis ging naar Zuid-Afrika. Enkele dagen na onze trouw vertrokken we naar Ibiza. Omdat we tijdens ons huwelijk vooral sfeerfoto’s wilden, hadden we weinig tijd voorzien voor de geposeerde foto’s van ons twee. Maar daar hadden we een oplossing voor voorzien. We boekten in Ibiza een fotograaf, ik nam mijn jurk mee, mijn man zijn pak.

Eigenlijk was het initieel gewoon de bedoeling om deze foto opnieuw te hebben, maar dan met trouwkledij aan.

Es Vedra

Ik deelde tijdens mijn “Verliefd op Ibiza” filmavond enkele foto’s op mijn Instagram stories. Ik kreeg er ontzettend veel lieve en mooie reacties op. Dit weekend dook ik even terug in de trouwarchieven en wil ik toch graag enkele van die foto’s op Ibiza met jullie delen.

Ibiza huwelijksfoto Ibiza huwelijksfotoIbiza huwelijksfotoIbiza huwelijksfoto

Ibiza huwelijksfoto

Es Vedra huwelijksfoto

En de foto waarmee het allemaal begin kon uiteraard niet ontbreken

Es Vedra trouwfoto

 

Good to know

  • Foto’s door Masha Kart
  • We vlogen met Vueling. Mijn man had zijn kostuum mee in de bagage. Ik had mijn jurk mee als handbagage, gewoon in de zak. Dat vormde nergens een probleem.
  • De foto’s zijn genomen aan de boothuisjes op het strand van Cala d’Hort en aan een uitkijkpunt op Es Vedra (iets hoger dan het strand)