“Twinnen?! Dat ga je mij nooit zien doen!” Ik hoor mij dat nog luidop zeggen. Maar een mens kan van gedacht veranderen en laat ons zeggen dat het niet het enige principe is dat verdween sinds het moederschap. En toen onze vrienden Audrey en Maarten van Mangos on Monday in augustus hun nieuwe United twinning collectie lanceerde, tja dat konden we niet laten liggen hé.

Twinnen als gezin is niet zo evident, je wil er ook echt niet belachelijk gaan uitzien. En daarom vinden wij die United collectie van Mangos on Monday zo tof. Geen drukke prints of statement quotes, wel een mooie sweater met een duidelijk boodschap ‘United.’ We hebben elk onze opdruk en een eigen kleurtje.

Hoe ze zitten?

Méga comfy en zacht. Ideaal om de komende herfst en winter mee op stap te gaan. Good to know, de sweaters voor mannen en vrouwen zijn unisex en zitten ruim voor vrouwen (best een maatje kleiner bestellen dan gewoonlijk). De sweaters voor kinderen vallen op maat. Je zal zien dat de sweaters voor kinderen eigenlijk pas beginnen vanaf 2,5 jaar, maar als je het lief vraagt aan Maarten en Audrey maken ze wel een mini-versie zoals voor Oscar.

United voor het goede doel

United staat voor samen, verenigd. Bij Mangos wilden ze dan ook de collectie graag koppelen aan een goed doel. Vanaf de lancering in augustus tot op heden ging er per verkochte sweater €5 naar Team Pia.

Het verhaal van Pia ging deze week razendsnel rond en intussen zijn alle centjes voor haar ingezameld. De actie blijft wel lopen. Omdat de ouders van Pia met het extra geld ook andere gezinnen willen steunen.

Ook na deze actie willen ze bij Mangos hun bijdrage aan een goed doel blijven doen.

Een twinning sweater collectie voor je gezin én het goede doel steunen: dat zijn dus twee vliegen in één klap en shoppen zonder schuldgevoel.

Ook zin om net als ons United te twinnen, check de site van Mangos on Monday. En stuur een fotooke hé 🙂

Mangos on Monday Mangos on Monday Mangos on Monday