Nog niet zo lang geleden bevallen, terug aan het werk, terug aan het sporten, baby naar de crèche, het huishouden, sociale activiteiten en goed gevulde weekends. Mijn leven raast voorbij. Ik geniet, ik ben gelukkig en voel me niet echt gestresseerd. Maar een dag heeft maar 24uur. Een week is zo voorbij. En het is alweer bijna Kerstmis.

Tijd dus om heel eventjes op de rem te gaan staan en een momentje ontspanning in te plannen. En daar was Adriana van AdYogini.

Adriana en ik, we kennen elkaar al iets meer dan een decennium. We lopen elkaars deur niet plat. Maar we houden elkaar wel op de hoogte van wat er zich afspeelt in ons leven. Waar andere vrienden (incl. wij) kozen om zich te settelen ging Adriana haar leven een heel andere richting uit. In 2015 liet ze weten een jaar de wereld rond te trekken. Ze zette haar job on-hold, zette de huur stop, verkocht haar auto en boekte een enkeltje naar Aruba. In Aruba ontdekte ze haar passie voor yoga. Van Aruba trok het richting Java en leerde ze mediteren en maakte ze kennis met Reiki. In India volgde ze een 200uur durende opleiding tot yoga leraar. Tel daar nog enkele bijscholingen en studies bij op en je kan gerust van een goed gevuld en boeiend jaar spreken.
Sinds enkele maanden is Adriana terug in België en wil ze haar kennis en technieken graag delen (zij het dan in een iets minder exotische setting).

Maar bon, terug naar mijn relaxatie moment dus. Adriana kwam bij me thuis (erg handig trouwens) langs met haar tafel, een prachtige Balinese sarong en 8 potjes olie. Kamer verduisterd, ontspannend muziekje aan, op mijn buik op de tafel en ik was helemaal klaar voor mijn AromaTouch® therapie. Tijdens een sessie van een uur combineert Adriana aanraking met de 100% natuurlijke olie. 8 geuren volgen elkaar op en samen met de bewegingen zorgt dit voor een uur absolute ontspanning.

Hoewel Adriana en ik best wel enkele raakvlakken hebben, is yoga daar nog geen van. Ik ben niet zo spiritueel aangelegd en ben absoluut niet zo zen als haar. Geef mij maar mijn loopschoenen, stevige muziek in mijn oren en ik zal op mijn manier wel ontspannen. Maar eerlijk, die therapie is niet te vergelijken met lopen. Ik was compleet ontspannen, mijn hoofd helemaal leeg. Na dat uur was ik even helemaal van de wereld (zeg maar gerust wat verdwaasd) en bovendien had ik een heerlijke geur over mij.

Omdat we allemaal wel een uurtje pure ontspanning kunnen gebruiken genieten de lezers van mijn blog van €5 korting bij boeking van een AromaTouch® therapie. Boeken kan je hier doen en vermeld in je bericht ‘Annelies beleeft’.

Laat me zeker weten wat jij vond van de AromaTouch® therapie

Hier kan je terecht als je meer wil weten over Adriana, AromaTouch® , haar yogalessen of hoe zij op haar manier de wereld een klein beetje beter maakt.

 

 

PS: het is geen van de gebruikte oliën, maar sinds de therapie ben ik helemaal weg van de Rituals Happy Mist. Dit geurtje kan je alvast in de juiste mood brengen.

[bol_product_links block_id=”bol_57ebd3c4ba655_selected-products” products=”9200000057225567″ name=”Happy Mist” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]