Ik hou van de zee. De Atlantische Oceaan, de Middellandse Zee, de Indische Oceaan, maar ook van onze eigen Noordzee. In de zomer om heerlijk naar het strand te gaan en te genieten van een cocktail op de dijk. In de herfst of de winter om te gaan uitwaaien, veelal letterlijk.

Ik kan ook wel eens genieten van enkele dagen zee. Logeeradressen zijn er ongetwijfeld met hopen, maar toch heb ik het altijd moeilijk iets te vinden. Zeker als je niet echt op zoek bent naar een hotel. Appartementjes worden vaak particulier verhuurd en ik heb nog niet dé manier gevonden om dat op een efficiënte manier te boeken. Dat was tot Holiday Suites ons uitnodigde in hun nieuwe appartementen in Bray-Dunes, net op de Belgisch-Franse grens, vlakbij De Panne. En Plopsaland (maar daar kom ik dadelijk op terug).

Waarom kies je niet voor Holiday Suites

  • Als je op zoek bent naar een all-in formules
  • Als je graag een verblijf hebt met veel faciliteiten (zwembad, grote speeltuin, etc)

Redenen om wel naar Holiday Suites te vertrekken

  • Je wil graag met je hele gezin in 1 groot appartement verblijven
  • Je hebt graag een appartement dat goed is uitgerust en voorzien is van het nodige comfort
  • Je wil je hond graag meenemen
  • Je wil na je vertrek niet hoeven te poetsen
  • Je zoekt een goede uitvalsbasis om de omgeving te verkennen
  • Je wil je budget onder controle houden
  • Je wil genieten van voordelen in de omgeving
  • Als je wil aankomen en vertrekken wanneer jij dat zelf wil

Holiday Suites zet aan om buiten te komen

Zo hebben wij het toch ervaren. Ons appartement was ruim, modern en voorzien van het nodige comfort. We hadden lakens, handdoeken, een kinderstoel en een babybedje. Wat toch al wat bagage uitspaart. Ze voorzien tal van infobrochures met activiteiten en uitstappen in de direct omgeving. En bovendien hebben ze samenwerkingen en kortingen voor het gezin uitgedokterd.

Holiday Suites

Zonsondergang op het strand, dat is toch altijd mooi he

Holiday Suites

Zeker met je dochter

Holiday Suites

Op vakantie mag Mona ’s morgens altijd even mee op ons bed. Iedereen wakker!

En dat hebben we dus ook gedaan

Oke toegegeven, aan zee moet het weer een beetje meezitten. Maar wij hadden geluk. De zon heeft kei hard haar best gedaan en dat maakt de dagen aan zee net dat beetje mooier.

Plopsaland met een peuter

Op zaterdag trokken wij een dag naar Plopsaland, op 10min rijden van ons Holiday Suites appartement. Mona is een peuter en dan vraag je je af of je dan eigenlijk al veel kan gaan doen in Plopsaland?

Wel, eerlijk. Niet echt. Onder de 85cm mogen kinderen eigenlijk maar enkele attracties in. De enige Studio 100 figuur die Mona kent is Bumba en die valt in het echt toch wat groter uit dan op de iPad. Mijn ‘kom we gaan met Bumba op de foto’ idee werd met tranen en veel drama onthaald. Maar de spaghetti van Meneer Spaghetti was dan weer wel een voltreffer, alsook de fonteinen (neem reserve kleding mee!).

Hebben we er dan echt niets aan gehad? Oh jawel. We zijn in het park geweest van 9u30 tot 21u. We hebben ons dus absoluut niet verveeld. Mona heeft genoten van haar wandeling door het park en heel veel indrukken opgedaan. We zijn ook in enkele attracties geweest en ze amuseerde zich te pletter. Tussendoor deed ze een dutje in de buggy en zijn mijn man en ik afwisselend in enkele attracties geweest.

Vroeger had ik medelijden met de mama’s en papa’s met kleine kinderen in pretparken. Altijd eentje aan de kant bij de buggy en de rugzak. De andere aan het aanschuiven aan een flauwe attractie. Ik ontdekte dat er helemaal niets is om medelijden mee te hebben. De verwondering, het plezier en de kriebels in Mona’s buik waren even spannend als die rollercoasters.

Wij hadden dus echt een topdag in Plopsaland en we gaan zeker nog eens terug als Mona wat ouder is. Inclusief de overnachting bij Holiday Suites, want De Panne is nogal ver om op een dag heen- en terug te doen.

Plopsaland peuter

Ik vond dit bijna even spannend als Mona denk ik

Op de carrousel kiezen wij voor de struisvogel in plaats van het paard

Mevrouw spaghetti bij meneer spaghetti

Plezier onder de fonteinen

In de luchtballonnen

Valt er verder nog wat te beleven?

Op zondag hebben wij genoten van het zonnetje de duinen en het strand, voor we de terugrit naar huis inzette. Maar als je er wat langer verblijft kan je je dagen zeker vullen met uitstappen in de mooie omgeving.

Holiday Suites

Blij kind in de duinen

Holiday Suites

Dat ze enthousiast was

Holiday Suites

Mijn mooie Mona

Holiday Suites

Kei veel water mama!

Holiday Suites

Family selfie!