Kerstsfeer ten huizen Verbruggen

6

Ligt het aan mij of is Kerstmis ineens wel heel er snel daar? Naar jaarlijkse gewoonte voerden wij hier thuis weer de discussie rond het plaatsen van de Kerstboom. Ook naar jaarlijkse gewoonte verloor ik die discussie en stond onze boom er dus voor dat Sinterklaas goed en wel gepasseerd was. Maar eerlijk? Ik vind die kerstsfeer in huis zo ontzettend gezellig!

Een valse Kerstboom

Ik geef het toe, wij zijn zo een koppel dat elk jaar een boom van de zolder haalt. We kochten enkele jaren geleden een mooie, grote boom en we zijn daar best tevreden van. Al overwegen we wel om volgend jaar toch eens voor een echte te gaan. Mona blijft redelijk goed van de kerstdecoratie af. Alleen de cadeautjes steken haar ogen uit.

Kiezen jullie voor een echte of een valse boom?

Kersboom Kerstboom decoratie Kerstboom decoratie

Meer dan alleen de boom

Maar ook naast de boom proberen we het gezellig te maken. Ons rekje tegen de muur krijgt kerstrozen en de pannenkoekenplant verhuist even naar de keuken. Onzen Arthur krijgt opnieuw een plek naast de tv en ook Rudolf mag weer tegen de muur. Dit jaar kocht ik ook enkele kerstkussens voor in de zetel. Eerder dit jaar vonden we in Oostenrijk een mooi rekje voor de kerstkaartjes. Laat die kaartjes dus maar komen!

Kerstmis decoratie
Onzen Arthur
Kerstmis rendiet
Onze Rudolf
Kerstmis decoratie
Dit mooie rendier kussen vond ik bij Casa
Rendier Kerstkaartjes
Waar blijven die kaartjes?

kerstmis decoratie

Hohoho, let the jingle bells rock and don’t give my heart away the next day.

6 REACTIES

  1. Supergezellig ziet het er uit bij jullie! Hier een kleinere kerstboom gekocht. Onze grote valse boom kon niet echt staan… want alles is een speelhoek ?! Ik heb mijn 1-meter-valse boom op de kast gezet… win win want June kan hem niet omgooien :p!
    Btw, die fototjes in bad: geniaal! Mag ik jou idee eventjes stelen?! ❤

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.