Niet te geloven, over enkele dagen zitten we alweer aan de gourmet, delen we Kerstcadeau’s uit en is het alweer bijna tijd om iedereen 3 kussen te geven op een gezond en gelukkig 2016. Het lijkt nog maar enkele weken geleden dat een van onze vrienden tijdens oudjaar over het terras hing nadat de limoncello van manlief nét teveel was.

2015 was een jaar om nooit te vergeten. Een jaar met eigenlijk alleen hoogtepunten en amper dalen. Of die kan ik me dan toch niet meer herinneren (lang leve zwangerschapsdementie).
Onze reis naar Zuid-Afrika, deelname aan ‘We’re going to Ibiza’, de huwelijksvoorbereidingen, de huwelijksdag/dagen, onze huwelijksreis naar Ibiza, een nieuw job, reisje naar Frankrijk, tripje met de vriendinnen naar Ibiza, … (Als ik dat lijstje zo zie heeft mijn nicht misschien toch een punt wat dat reizen betreft).
Het was een jaar vol liefde en vriendschap waarin ik ongelofelijk veel gelachen heb. En het was natuurlijk ook het jaar waarin wij de zwangerschap hebben aangekondigd.

Op 1 januari 2015 heb ik gezegd “dit wordt ons jaar”. En de verwachtingen zijn ingelost.

Maar ik ben er nu al van overtuigd dat ook 2016 een topjaar zal worden. Al zal het er net iets anders uitzien.
Huwelijksvoorbereidingen worden baby voorbereidingen, schreeuwen van plezier zal misschien schreeuwen van de pijn worden. Huilen van geluk zal misschien huilen door vermoeidheid worden en de reizen zullen misschien worden vervangen door een weekendje zee of Center Parcs.
Ik zal 2016 kunnen ingaan met de mensen (en het hondje) die ik het liefst zie. En er komt nog een wezentje bij dat ongetwijfeld mijn hart gaat veroveren. En wat is er nu mooier dan dat.

Sorry, eindejaar maakt me altijd een beetje emotioneel. En die hormonen helpen niet.

Ik wens jullie dan ook niets minder toe. Dat 2016 (opnieuw) een jaar mag worden vol clichés: liefde, vriendschap, vreugde, een goede gezondheid, af en toe een beetje geluk… En dat datgene wat mis gaat, snel terug op de juiste weg komt.

Fijne feesten!