Weekdagen zijn hier druk volzet. Mijn man en ik werken allebei fulltime. Enkele dagen in de week doe ik het traject Gent-Heist op den berg en je kennis van het Vlaamse wegennet moet al niet top zijn om te weten dat dat geen super verbinding is. En dan kom ik thuis, zo ergens rond 19u in de hoop dat mijn kleine meid nog wakker is. En dan kan ik er zo van genieten om haar een badje te geven.

Mona gaat een 2-3 keer per week in bad. In de zomer iets meer omdat dat ze doorgaans een pak vuiler is en de zonecrème was ik er ook graag af. We hebben een badring waarin ze zou kunnen zitten, maar Mona “zwemt” liever in bad. Ik heb in een ver verleden competitie gezwommen en ook tijdens mijn zwangerschap ben ik tot week 38 twee keer per week gaan zwemmen. Ze heeft het dus van geen vreemden. Ze draait rond, speelt met haar badspeelgoed en zet heel de badkamer onder water. Heerlijk. Zij vindt dit super leuk en ik geniet er echt van om haar zo bezig te zien. Het kan me echt een drukke werkdag en alle files doen vergeten. Soms ben ik wel een beetje bang om haar uit het bad te halen, daar reageert ze iets minder enthousiast op.

Verzorgingsproducten

Voor Mona haar verzorgingsproducten wissel ik graag eens af. Al gebruik ik uitsluitende producten die geschikt zijn voor de babyhuid. Maar mijn huidige favoriet is toch de Tiny Rituals collectie. Het is een hele fijne geur. Ook prima om te gebruiken als je samen met je baby in bad gaat. Je ruikt even heerlijk en toch niet té baby baby.
En als ze dan uit bad komt maken we altijd een momentje tijd voor een fijne baby massage. Even ontspannend voor mama als voor de baby. Al moet ik bekennen dat ze niet altijd even goed blijft stilliggen.

Na haar badje krijgt Mona nog een flesje en spray ik nog enkele keren met de bed mist in haar kamertje.

En dan is mijn kleine prinses helemaal klaar om naar dromenland te vertrekken voor een lange nacht (of dat hoopt mama toch altijd)

Win

Omdat ik zelf zo een fan ben van de Tiny Rituals mama en baby producten wil ik mijn enthousiasme graag delen. Ik mag aan één gelukkige mama/papa een pakket met 3 producten schenken: Tiny Rituals Stretch mark tummy cream, baby hair & body wash en baby room & linen mist.

Tiny Rituals

Wat moet je doen om kans te maken om dit pakket? Wel dat is mega simpel

  1. Like Annelies beleeft op Facebook 
  2. Vertel me in een reactie hieronder of op de Facebookpost wat jullie favoriete avondritueel is
  3. Delen mag

De wedstrijd loopt vanaf donderdag 29 juni tem maandag 3 juli. Op dinsdag 4 juli maak ik de winnaar bekend.

De Wedstrijd is afgelopen. Onschuldige hand Mona koos Leentje als winnares. Het filmpje kan je vinden op mijn Facebookpagina. 

Veel succes!