Nu vrijdag is het zover. Op 22 januari om 21u worden jullie allemaal verwacht op de Après-ski party. Nu al het feestje van dit jaar genoemd – niet onze eigen woorden. Omdat het mogelijks het enige feestje van het jaar gaat zijn zou het best wel eens kunnen, de lat ligt nu ook niet meer zo hoog.

Waar is dat te doen?

Op’t Internet, gewoon in je eigen huis. Gezien de huidige Corona maatregelen spreekt dat voor zich.

Klik hier voor de live party.

Moet ik mij inschrijven?

Inschrijven is niet nodig en ook niet mogelijk. Het is een live dj set en een half uurtje voor de party begint zal je de link naar het live event kunnen vinden op de Instagram accounts van Annelies en Joyce. Gewoon op die link klikken en je bent vertrokken.

Kost dat geld?

Nee, wij trakteren! Toch op de muziek.

Kunnen ze mij zien?

Wanneer je gewoon de live set volgt ben je nergens te zien. Wil je toch je dansmoves delen en de andere party people zien los gaan? Dan kan je meedoen met de Zoom. Die link delen we ook in de live sessie. Wanneer je mee in de Zoom zit is het dus de bedoeling dat je de camera aanzet.

Maar Zoom is geen verplichting om mee te genieten van het feestje. Het is gewoon extra plezant en interactief.

Wat moet ik aandoen?

Het is jouw feestje en je kan aandoen wat je wil. Jogging, pyjama, je mooiste party outfit of helemaal niets (let dan wel op in de Zoom). Wil je een beetje in het thema zitten is dit hét uitgelezen en waarschijnlijk ook enige moment van het jaar om je ski outfit van de zolder te halen.

Hoe lang gaat dat duren?

We beginnen eraan om 21u en sluiten af tussen 22u30 en 23u00. Je gaat dus nog een deftig uur in je bed liggen. Want wij moeten zaterdag ook vroeg opstaan #momlife.

Samengevat:

Tot vrijdag!