Ik ben er geraakt. Na maanden van uitstel is het zover, mijn eigen blog. Spannend! Maar voor ik aan al dat bloggen begin, geef ik jullie graag een korte intro in ‘Annelies beleeft’.

Ik hou van het leven, de liefde en uitdagingen. Ik wil er alles uithalen. Mijn blogposts zullen dan ook erg uiteenlopend zijn. Over dingen waarmee ik bezig ben, maar ook over de dingen die mij bezighouden: reizen, eten, films, sport, … futiliteiten. En misschien zelfs eens wat politiek of andere nadenk-dingen.
Gezien we volop in onze huwelijks voorbereidingen zitten is de kans erg groot dat ik ook daar wel enkele posts zal aan wijden. U bent bij deze gewaarschuwd. 

Verder gaan we wel zien welke richting deze blog uitgaat. Ik wil bewust geen vast kader en hopelijk zorgt die, aan mijzelf gegeven vrijheid, voor enkele leuke berichten. There’s no harm in trying.

Ik hoop dat ik veel plezier ga beleven aan het schrijven van mijn blog zodat jullie ook plezier hebben aan het lezen van mijn belevenissen.

Hakuna Matata