Op vakantie met je baby. Wat neem je allemaal mee? #checklist

2

Vakantieplannen met je kleintje? Je zal al snel merken dat dat toch iets meer voorbereiding vraagt. Op vakantie gaan met je baby is aanpassen, het is anders dan je gewend was met z’n tweetjes. Maar op die hele andere manier, ook gewoon genieten. Lees onze eerste vakantie ervaring met de baby hier en hier. Maar, first things first, voor je kan genieten van die vakantie en van je baby moet je eerst inpakken.

Je baby zelf is een klein wezentje en neemt niet zo heel veel plek in. Die bagage van je baby is echter een ander verhaal. Daarom heb ik een checklist gemaakt met dingen die je kan, moet en mag meenemen op vakantie. Je zal er zelf wat in moeten schrappen en toevoegen. Wij zijn met de auto op vakantie geweest, dan heb je altijd net iets meer flexibiliteit in het aantal stuks en gewicht.

Moest je toch iets vergeten zijn? Geen paniek. Ze verkopen op jou vakantiebestemming ongetwijfeld ook luiers, water, babykleding,…

Je kan de checklist hier downloaden. Happy Holidays!

 

2 REACTIES

  1. Ik hou van checklists als deze. In juli gaan we voor de eerste keer met twee kinderen een weekje naar de Belgische zee. Onze oudste is 4 jaar (die krijgen we onderweg gesust met een dvd) en de kleinste is dan 6 maanden. De checklist ga ik zeker bij de hand houden, maar misschien kan je nog iets toevoegen… Een trekhaak met aanhangwagen. Mijn god, wat hebben die kinderen toch veel nodig 😀 Een hele volksverhuizing!

    • Haha ja, het is een volksverhuis he! En of je nu 2 dagen of 2 weken gaat, je moet precies even veel meenemen. Fijne vakantie!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.