Een tijd geleden biechtte ik jullie iets op. Ik had Mona uit ons bed laten vallen. Gelukkig hield ze er niets aan over, maar ik heb er nog dagen mee in mijn hoofd gezeten. Het had erger kunnen zijn. En wat dan? Kan ik haar de eerste zorgen of hulp toedienen?

Het antwoord was nee. Ik kan dat niet.

Ze gaat nog vallen, daar kan ik zeker van zijn. Maar hoe verzorg ik juist een wonde? Wat doe ik als ze zich verbrandt? Of erger, als ze bewusteloos geraakt of gereanimeerd moet worden?

Ik heb nooit een cursus EHBO gekregen en door te panikeren zou ik misschien kostbare tijd verliezen. Hoog tijd dus om daar wat aan te veranderen en om ervoor te zorgen dat ik de juiste zorgen kan toedienen aan mijn dochter. Of andere kindjes in mijn omgeving.

Een Child Care Homeparty

Maar dan realiseerde ik me dat er misschien nog mama’s en papa’s wel wat extra kennis kunnen gebruiken en dat zette me aan het denken. Waarom organiseer ik niet gewoon een workshop?

In mijn zoektocht kwam ik terecht bij Child Care Academy. Ik deed hen mijn verhaal en ze waren meteen enthousiast. Zo enthousiast dat ze een voordeeltarief aanboden voor het bijwonen van een homeparty.

Kom jij ook?

  • Voor wie: voor ouders van kinderen van 0-12 jaar
  • Wanneer: donderdag 5 oktober om 18u30
  • Waar: bij mij thuis (regio Heist-op-den-berg)
  • Prijs: €15 (normaal €30)
  • Inschrijven: annelies@anneliesbeleeft.be
  • De deelnemers ontvangen na afloop een attest ‘levensreddend handelen’ erkend door Kind & Gezin.
  • Ik zorg voor een hapje & een drankje

We hebben geen kasteel, het aantal deelnemers is dus beperkt. Inschrijven kan vanaf nu en je inschrijving is definitief na een bevestigingsmail waarin je ook de adresgegevens krijgt.

De workshop is momenteel volzet. Je kan je inschrijven voor de wachtlijst. 

Graag tot dan!