Helpen jullie mee behang kiezen?

11

Zoals ik hier al schreef hebben wij een huis gekocht. Ondertussen hebben we de sleutel van onze woonst en zijn we (lees: mijn man) druk bezig met de schilderwerken.

 Maar wat doen we met Mona haar kamer?

In het huurappartement was dat vrij eenvoudig. We kozen voor witte muren en één muntgroene accent muur. Toen we Mona haar kamer klaarmaakten waren we ook nog in een “nee geen roze” mindset.

Maar een jaar later is die mindset toch licht gewijzigd en vinden we dat Mona’s kamer nu toch wel een roze accent muur mag krijgen. Geen verf dit keer maar behang. De zoektocht kan beginnen.

Oh help, zoveel keuze!

Behang kiezen blijkt niet eenvoudig. Tijdens mijn zoektocht kwam ik bij Eijffinger terecht. Vrienden van ons hadden ook net de kamer van hun zoontje hiermee behangen en die zijn super tevreden.

Maar eerst de print kiezen. En ik kan wel wat hulp gebruiken. Want Mona maakt het niet heel veel uit en ik ben niet zo goed in kiezen. Ik heb een shortlist van 4 prints. Ik heb zelf al wel een lichte voorkeur,maar ik wil graag eens weten wat jullie ervan denken.

Print 1, 2, 3 of 4? Wat denken jullie? Dank jullie alvast voor de hulp!

Print 1 – Tout petit collectie

Eijffinger
Tout petit 354001

Print 2 – Rice collectie 

Eijffinger
Rice 359061

Print 3 – Pip Wallcoverings collectie

Eijffinger
Pip Wallcoverings 375072

Print 4 – Bisou collectie 

Eijffinger
Bisou 365115

11 REACTIES

  1. Misschien heb je ondertussen al gekozen, maar ik heb print 3 in het lichtblauw in onze eigen slaapkamer en ben m na 5j nog echt niet beu! Krijg er zelfs n beetje hartzeer van dat ie bij n eventuele verhuis niet mee kan ?

  2. Print 4. maar neem ook eens een kijkje bij het behang van roomblush. Belgisch merk en heel tevreden van. ( stevig papier en makkelijk te hangen)… Niet om je het leven nog moeilijker te maken hoor 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.