Win filmtickets voor ‘Helden boven alles’

0

Niets leuker dan op een frisse herfstdag de filmzaal in te trekken met je gezin. En komt dat even goed uit! Want op 25 oktober komen de Helden van Ketnet terug naar de bioscoop met hun nieuwste “Helden boven alles.” En ik mag 5×4 tickets weggeven!

Waarover gaat het?

De populariteit van de Helden schiet de hoogte in nadat een spectaculair filmpje van hun laatste bouwwerk miljoenen keren bekeken wordt. De roem stijgt Sieg naar het hoofd en hij vindt dat de Helden voortaan moeten reizen als echte sterren. Hij boekt een week in een luxe spa en relax resort in de Ardennen. Maureen verveelt zich dood en ze daagt haar vrienden uit om een spannende tocht te maken in de woeste natuur. Maar Sieg is koppig en Nico en Dempsey zitten tussen twee vuren. Wanneer Maureen alleen op pad trekt, komt ze in gevaar. Meer dan ooit moeten de Helden creatief zijn om elkaar – en hun vriendschap – terug te vinden. Helden boven alles!

Cast: Dempsey Hendrickx, Sieg(fried) De Doncker, Maureen Vanherberghen, Nico(las) Vanhole, Adriaan Van den Hoof en Karlijn Sileghem
Regie: Geerard Vandewalle

Hoe kan je tickets winnen?

  • Like Annelies beleeft op Facebook 
  • Tag een mama-held of een papa-held die ook filmtickets verdient
  • Delen mag
  • Succes!

De wedstrijd loopt vanaf 19 oktober tem 22 oktober. De winnaar maken we op 23 oktober bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.